Werk

Verandering!

Helaas ben ik gesneuveld in de reorganisatie bij de organisatie waar ik werk. Afgelopen donderdag hoorde ik dit officieel van mijn leidinggevende en een medewerker van P&O.

Gezin

Midweek weg!

Een midweek weg kan wonderen doen. En dat heeft het ook gedaan. Ik zat best vast met een paar dingen die belangrijk zijn in mijn werk, studie en gewoon thuis.

Mijn eigen dingen

Balans!

Balans, het sleutelwoord in het leven van heel veel mensen. Dit woord keert dan ook met enige regelmaat steeds weer terug in mijn leven. Het gebeurt zomaar ineens, zonder dat ik er erg in heb.

Gezin

Amy……..

Ik heb een kleindochter van 12 jaar. Amy, zij is na mijn kinderen het meest speciale meisje in mijn leven. De eerste dochter van je dochter is natuurlijk altijd speciaal maar dit is een ander verhaal.

Werk

Herstellen doe je thuis

Een paar dagen geleden heb ik een super inspirerend overleg gehad over Herstel. Ik ben bij Lister, de organisatie waar ik werk Herstelambassadrice  . Dit houdt in dat ik mij bezig hou met herstel ondersteunende zorg.

Gezin

Het Leven

Soms loopt je leven anders dan verwacht, en elke keer stel jij je eigen verwachtingen bij. Dit is helemaal niet erg het is een uitdaging, om steeds je leven weer opnieuw in te richten en op te pakken.

Gezin

Verhuizen

Verhuizen altijd een zeer stress volle bezigheid. zelf ben ik nu bijna 8 jaar geleden verhuisd, zeg maar geëmigreerd van het prachtige Texel naar Vleuten waar ik nu nog steeds woon.