Het is fijn om te weten wie er achter deze site huist. Ik ben geboren in 1964 in het ziekenhuis van Den Helder, maar opgegroeid tot mijn 16de op het eiland Texel. Dit is op zich een mooie jeugd geweest maar soms ook een zware. Mijn drie broertjes en ik zijn opgevoed grotendeels door onze moeder, deze was psychisch niet zo heel erg sterk. Dus eigenlijk zijn wij groot geworden in de familie, deze was hecht en steunde onze moeder waar zij konden. Wat ik tot op heden nog steeds heel erg mooi vind.

Op mijn 16de vertrok ik naar het vasteland, waar ik in eerste instantie de Horecavakschool heb doorlopen. Zelf was ik een beetje wispelturig van aard en ik wilde daarna liever de zorg in. Ik deed de opleiding Gezinsverzorgende ook in Amsterdam en ronde ook deze opleiding keurig af. Uiteindelijk bleek mijn hart destijds in de Horeca te liggen en hier heb ik dan ook een groot deel van mijn werkzame leven doorgebracht.

Ik trouwde en kreeg twee prachtige kinderen, Alissa en Niels. Maar toen dit huwelijk uiteindelijk geen stand hield ben ik een korte periode terug verhuisd naar Texel met mijn kinderen. Hier ontmoette ik Harry inmiddels al 9 jaar mijn allerbeste maatje en man. De relatie met Harry heeft mij mijzelf terug gegeven, hij heeft mij doen inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Dit is een proces geweest natuurlijk.

Harry heeft twee dochters Britt en Bo. Wij zijn een groot en gezellig samengesteld gezin. Samen hebben wij vier kinderen, een schoonzoon, een schoondochter en drie kleinkinderen Amy, Dex en Lola. Wij wonen inmiddels al bijna 8 jaar in Vleuten, een heerlijk klein groen dorpje maar toch vlakbij Utrecht.

Inmiddels werk ik al bijna 5 jaar in de GGZ, en doe ik de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. En ik ben blij, echt heel blij met alles wat ik heb.

Ik neem jullie daarom graag mee in mijn leven, mijn werk, mijn gezin en mijn ervaringen.